Ingyenes kiszállítás Magyarországon

100% Természetes Alapanyag

Az utóbbi 10 év egyik legfontosabb orvostudományi felfedezése az endokannabinoid rendszer, és az ehhez kapcsolható CBD. (Az endokannabinoid rendszerről külön blog bejegyzésben olvashatsz részletesebben.) Az emberi szervezetet több száz hasznos összetevő támogatja, mely mind megtalálható a CBD-ben. Ezért tartjuk kiemelkedően fontosnak azt, hogy kizárólag olyan kenderolaj termékeket forgalmazzunk, melyek egészen a mag elültetésétől, az üveg becsomagolásig szigorú ellenőrzéseken megy át, és gondoskodó, lelkiismeretes feldolgozáson megy át.

A Diahemp.hu weboldalon található termékek mindegyike vegyszerek és műtrágya nélkül kerül feldolgozásra, és a növénytermesztés ökológiai gazdálkodásban történik. Továbbá fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott márkák ne csak a készterméket vizsgáltassák be külső laborokkal, hanem a termőtalajt és a kendert is vessék alá számos ellenőrzésnek.

Termékeink PAH mentesek, ami azt jelenti, hogy a kendervirág feldolgozása során eltávolítják azokat a káros anyagokat, melyeket a növény a levegőből köt meg.

Emellett az oldalon található kender készítmények full spektrumú olajok. A full spektrumú termék a CBD-n kívül más kannabinoidot is tartalmaz, mint például a CBDa, CBG, CBD. A természetes, teljes spektrumú készítmények állnak a legközelebb ahhoz a biológiai kavalkádhoz, ami az élő kannabisz növényben található.