Ingyenes kiszállítás Magyarországon

A kenderolaj és az ízületi fájdalom

Az ízületek gyulladása és kopása számos okból adódhat. Rengeteg embert, főleg idősebbeket érint a probléma, ami egészen komolyan meg tudja rontani az életminőséget. Az alábbi történet az egyik vásárlónk tapasztalata. Margit hozzájárult ahhoz, sőt külön kérte, hogy osszuk meg az írását.

"Kedves Diahemp csapat,
Láttam az egyik üzenetükben, hogy van lehetőségem megírni Önöknek, hogy milyen hatásokat és változásokat okozott a CBD olaj, amit vásároltam. Nos, ezt megteszem.

57 éves vagyok, rendszeresen mozgok de a térdeim és bokáim rettenetesen fájnak már 10 perc intenzívebb séta után. Esténként a kellemetlen fájdalom majdnem kibírhatatlan, amire sajnos különböző fájdalomcsillapítókat kellett szednem. Másképp a fájdalom nem múlt. A többféle gyógyszer, és csillapító segített a fájdalom enyhítésében, viszont nem tudtam tőlük aludni, egy idő után a fejem fájdult meg tőlük, kellemetlen volt a közérzetem.

Kedves barátosnőm ajánlotta nekem az Önök oldalát, és azt mondta, hogy nézzek szét, nem fogom megbánni. Nem ismertem előtte a CBD-t, viszont a weboldalon a sok és részletes információknak köszönhetően hamar kirajzolódott a kép a termékről. Az első rendelésemkor egy 5%-os olajat, a másodiknál viszont már 10%-os olajat vásároltam. A hatás egészen elképesztő. Az első héten éreztem a javulást, nem fájtak annyira a térdeim, többet tudtam sétálni. Az első 4 nap után, már a többi gyógyszeremet el is hagytam, nem volt rájuk szükség. Negatív mellékhatást nem tapasztaltam, ráadásul az alvás is könnyebben és gyorsabban megy. El sem hiszem, hogy ekkora segítség rejlik abban a napi 3-4 cseppben, szenzációs.

Köszönöm a sok segítséget, és hogy biztosítják a lehetőséget. Csak ajánlani tudom.
Az üzenetem nyugodtan használják fel, és örülnék is neki, mert biztos nem vagyok egyedül a fájdalmammal, viszont nekem tényleg rengeteget segít a CBD.

Köszönöm szépen,

Üdvözlettel,
Beke Margit
Békéscsaba"

Örülünk, hogy sokak számára jelent óriási segítséget a CBD. Célunk, hogy minél több embernek tudjuk átadni az információt és a lehetőséget.