Ingyenes kiszállítás Magyarországon

Orvosi szakvélemény a CBD-ről

Az alábbi komolyabb hangvételű bejegyzésünk azért került megírásra, hogy olyan információkkal szolgáljunk mindenkinek, amik az orvostudomány és orvosok által megfogalmazott pontos felismerések, kutatások és eredményekre alapszik.

Forrásunk Dr. David Allen előadásából származik, aki napjainkban nyugalmazott szívsebész, és a Nemzetközi Kannabinoid Kutató Társaság, az ICRS tagja. Kannabinoid tudósként kutatja a CBD-t és annak mechanizmusát.

"Azért vagyok itt, hogy az endokannabinoid rendszer felfedezéséről beszéljek Önöknek és annak jelentőségéről, ahogyan megváltoztatja az orvostudományt.
Az endokannabinoid rendszert kb. 30 éve fedeztük fel. Igazából nem értettük meg ennek a felfedezésnek a jelentőségét. Tehát arra jöttünk rá, hogy ez egy kémiai kommunikáció, ami a testünkben történik. Nem elektronikus, hanem kémiai. Úgy kell elképzelni, mint a hormonrendszert. Az endokannabinoidokat a test termeli, és ezek csodás funkciókkal rendelkeznek.

Alapvetően az endokannabinoid rendszer felelős a homeosztázisért -a belső környezet egyensúlyáért-. Ez a test azon képessége, hogy fenntartsa magát és működőképes legyen a megfelelő környezetben. Megállapíthatjuk, hogy az endokannabinoid rendszer manipulációja szabályozza a cukorbetegséget, a rákot, szabályozza, hogy túléljük-e a szívrohamot vagy az agyvérzést.

Az endokannabinoid rendszer felfedezése a legfontosabb orvostudományi felfedezés,amit valaha tettünk és több életet fog megmenteni, mint a steril műtéti technika felfedezése és alkalmazása. Ezt, mint szívsebész mondom. Tehát több embert fog megmenteni az endokannabinoid rendszer manipulációja, mint ahány embert jelenleg megmenthetünk műtéttel."