Ingyenes kiszállítás Magyarországon

Thaiföld nagy CBD dobása

Felmerült bennünk a kérdés,

hogy lehet ezt így is csinálni?

És a válaszunk az, hogy igen!

Bangkok

A Thaiföldi hatóságok bejelentették, hogy több, mint 1 tonna lefoglalt, illegálisan árult kannabiszból állítanak elő 600.000 üveg kannabisz-olaj kivonatot.

A Kábítószer-ellenőrző Testület Hivatala (ONCB) az elkobzott kannabiszt átadja a Thai Hagyományos, Alternatív Orvostudományi Tanszéknek és az Orvostudományi Tanszéknek feldolgozás céljából.

A szállítmányból 600.000 üveg kannabiszolaj-kivonat fog készülni – mondta az ONCB igazgatója, és hozzátette, hogy ez a lépés nem sérti a kábítószerekkel kapcsolatos egyezményeket.

  • „Az orvosok minden egyes beteget diagnosztizálnak és minden felhasználható készítményt felírnak” – mondta Anutin Charnvirakul miniszterelnök-helyettes és egészségügyi miniszter egy sajtótájékoztatón. “Nem fog ártalmat vagy függőséget okozni, ha orvosi felügyelet mellett használják.”

A Kormányzati Gyógyszerészeti Szervezet (GPO) összesen 4500 db 5 ml-es palack kannabiszolajat szállított kevesebb, mint egy évvel azután, hogy Thaiföld tavaly decemberben enyhítette a kábítószer-korlátozásokat.

Forrás: Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület