Ingyenes kiszállítás Magyarországon

Minőségellenőrzés

A Diahemp-nél alapvető elvárás,

hogy a kínálatunkban található termékek mindegyike a legmagasabb minőséget és bizonyított, valódi hatékonyságot mutasson fel. A saját gyártású termékeinken kívül, a forgalmazott márkák is a szigorú értékrendszerünk alapján kerültek megválasztásra. Fontosnak tartjuk, hogy a termékeinket ne csak a saját laboratóriumunk által végzett tesztek igazolják, ennek érdekében külső és független laboratóriumok vizsgálatait is rendszeresen megrendeljük. Ennek köszönhetően kizárólag orvosi és laboratóriumi háttérrel rendelkező készítményekkel szolgáljuk ki vásárlóinkat. 

Gyártói tevékenységünk mellett, az általunk megválasztott partnereink, mint a Ramhemp, Medihemp és Harmony, egyaránt osztják hozzáállásunkat a prémium kategória megfelelő orvosi eredményekkel való igazolásához.

Ezek a vizsgálati eredmények tanúsítják a CBD termékekben az összetevőket és azok értékeit. Ilyen összetevők a CBD, CBDa, THC, THCa, és egyéb kannabinoid törzsek. A gyártott és forgalmazott termékeink egyaránt rendelkeznek Kannabinoid Profil Igazolvánnyal, mely hiteles és biztonságos garanciát jelent vásárlóink számára.

Piaci stabilitásunk pillérei

Ökológiai gazdálkodás fenntartása

Átlátható gyártási folyamatok

Folyamatos külső- és belső laboratóriumi vizsgálatok

Információ központú, hiteles tájékoztatás