Ingyenes kiszállítás Magyarországon

Óvintézkedéseink

Közleményünk a kiszállítással kapcsolatban.

A Diahemp rendelésfelvétele és kiszállítása fokozott odafigyeléssel, fennakadás nélkül működik továbbra is.

Milyen higiéniai óvintézkedéseket teszünk?

A termékeinket kizárólag a hazai raktárkészletünkről szolgáljuk ki és nem érintkeznek olyan személlyel aki még nem esett át vírus-teszten. Munkatársaink komolyan veszik a fennálló helyzet komolyságát, nem utaznak, a munkájukat otthonról, biztonságos környezetben végzik.

Milyen óvintézkedéseket tesznek a szállító partnereink?

A futárszolgálati partnereink az Egészségügyi Minisztérium és a WHO által kiadott megelőző intézkedéseket maradéktalanul betartják. A scannereket minden alkalommal fertőtlenítik. A futároknak 2 méter távolságot kell tartaniuk a szállítólevél aláíráskor.

Garantált-e a kiszállítás?

A belföldi rendelések továbbra is garantáltan, a 48 órás kézbesítési időnek megfelelően teljesülnek. Mi, és a partnereink is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlóink kiszolgálása továbbra is zavartalanul működjön. Amennyiben hirtelen változás áll be, azonnali tájékoztatást nyújtunk vásárlóinknak, és pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Amennyiben kérdésed van, írj nekünk bizalommal a kapcsolat@diahemp.hu e-mail címre, vagy a weboldalon található asszisztensi chat ablakba.

Barátsággal,

-Diahemp csapata