Ingyenes kiszállítás Magyarországon

Termékvisszaküldés

Kérjük, hogy a visszaküldeni kívánt terméket minden esetben ajánlott feladószelvényen adja fel, hogy nyomon tudjuk követni ha esetleg nem érkezik meg időben hozzánk.
 
A küldemény beérkezéséről minden esetben tájékoztatni fogjuk. Amennyiben a termék visszaküldése a Diahemp hibájából indokolt, úgy a termék visszaküldésének költségét mi fizetjük ( A Postán "feladó fizet" - et kell kérni ), ellenkező esetben a visszaküldés postaköltsége Önt terheli.
A termék beérkezését követően megbizonyosodunk róla hogy bontatlan, eredeti csomagolású terméket kaptunk, majd az utánvét összegének beérkezését követően 48 órán belül küldjük a csereterméket, vagy a termék vételárát, amennyiben azt kéri.
 
A termék vételárát minden esetben az eredeti fizetési módnak megfelelően küldjük vissza, vagyis postai csekken, a rendelésnél megadott címre.
Kérjük hogy termékvisszaküldés előtt minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot az kapcsolat@diahemp.hu email címen és jelezze, amennyiben pénzvisszatérítés esetén az összeget, a rendelésnél megadott címtől eltérő címre szeretné kérni.
 
Nem tudunk visszatérítést vagy csereterméket kínálni, ha a vásárlás óta 10 nap eltelt.
Ahhoz, hogy jogosult legyen a megvásárolt termék árának visszatérítésére, vagy cseretermékre, a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban kell visszaküldenie.
 
Termékeinkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatos panaszát kérjük, hogy a kapcsolat@diahemp.hu e-mail címre küldje el.