Ingyenes kiszállítás Magyarországon

Vásárlási információk

Házhoz szállítás futárszolgálattal

Az ország egész területére megrendelheted a kiválasztott termékeket házhoz szállítással. Magyarországon a szállítási költséget átvállaljuk, így minden kiszállítás ingyenes. A kiszállítási idő attól függ, hogy az általad rendelt termék van-e a raktárunkban. Ha igen, a csomagod maximum 48 órán belül megérkezik. Ha nincs raktáron, a csomagod kézbesítési ideje 3-4 munkanap. A kiszállítást a GLS Futárszolgálat partnerünk végzi.

Online bankkártyás fizetés

Webáruházunkat a PayPal online fizetési rendszere szolgálja ki, ezáltal gyors, kényelmes, és biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséget tudunk kínálni. A fizetéskor átirányítunk a PayPal online felületére, itt kell megadnod a bankkártyád adatait. Több különböző típusú kártyával is fizethetsz, így például VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro kártyákkal is.

(Frissítés: Az online bankkártyás fizetés új technológia bevezetése miatt jelenleg szünetel. Köszönjük a megértést.)

Utánvét

Megrendelésedet házhoz szállítás esetén utánvétes fizetési móddal is leadhatod. Ekkor a vételárat a futárnak kell fizetni, készpénzzel vagy bankkártyával. Az egyik legbiztonságosabb fizetési mód.

Csomagvédelem, garancia

Minden termékre külön biztosítást kötünk amikor feladjuk a csomagot a GLS partnerünknek. A biztosítás teljes körű, ennek a költségét mi álljuk. Azért tartjuk ezt fontosnak, mert szeretnénk, hogy a vásárlóink minden oldalról védve legyenek, így nem érheti őket kellemetlen és váratlan fordulat.