Ingyenes kiszállítás Magyarországon

Vásárlói információk

Kiszállítás

Magyarországi címre rendelt csomagjainkat a GLS futárszolgálat kollégái kézbesítik. A kiszállítási díjat minden esetben mi álljuk, így számodra a házhozszállítás opciója teljesen ingyenes. A kiszállítás ideje normál körülmények között nem haladja meg a 3 munkanapot, különleges esetekben, mint például készlethiány, dömping szerű megrendelés, jogszabály szerinti logisztika korlátozás, a kiszállítás ideje meghaladhatja a 3 munkanapot. Ebben az esetben a rendelésed leadásának pillanatában tájékoztatunk.

Fizetés

A rendelést minden esetben a kiszállítást végző GLS futár kollégájának kell kifizetni. A rendelésed végösszegét rendezheted készpénzzel és bankkártyával egyaránt. 

Biztonságos csomagszállítás

A csomagokra külön biztosítást kötünk, így nem kell attól tartanod, hogy a kiszállítás napján nem tökéletesen érkezik hozzád a rendelésed. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag kifogásolható a termék\termékek minősége, díjmentesen és 48 órán belül cseréljük a terméket\termékeket és korrigáljuk a problémát.  

Kiszállítási cím változtatása

Amennyiben a rendelés véglegesítése után meg szeretnéd változtatni a kiszállítási címet, azt jelezd felénk a kapcsolat@diahemp.hu e-mail címen. Kérjük, ebben az esetben minél hamarabb jelezd felénk a változtatási szándékod, hogy a futár partnerünk mihamarabb megkaphassa az új információkat. 

Termék visszaküldés

Kérjük, hogy a visszaküldeni kívánt terméket minden esetben ajánlott feladószelvényen adja fel, hogy nyomon tudjuk követni a csomag útját. A küldemény beérkezéséről e-mailben tájékoztatunk téged. Amennyiben a termék visszaküldése a Diahemp hibájából indokolt, úgy a postai költséget átvállaljuk. Ilyenkor a "feladó fizet" mezőt kell kipipálni a Postán.  Ellenkező esetben a postai költség téged terhel. Vételár visszatérítést két esetben áll jogunkban fenntartani. Amennyiben a termék hibásan érkezett meg, és ezt az átvételtől számított 6 órán belül jelzed felénk, vagy a hibátlan, bontatlan terméket\termékeket minden kiegészítővel melyek a csomagban voltak visszajuttatod hozzánk, és szándékodban áll visszaigényelni a vételárat. Ebben az esetben 15 munkanapon belül visszajuttatjuk hozzád az összeget. Panasz esetén írjon nekünk a kapcsolat@diahemp.hu e-mail címre.